Vad är det bästa med Sundbybergs stadskärna?

Sundbybergs stadskärna är alla Sundbybergares hemmacentrum men också ett tydligt nav och en viktig
mötesplats i en starkt växande region. Sundbyberg är en egen stad med sin speciella karaktär – nära, charmig och expansiv. Sundbyberg växer som en storstad – men lyckas bevara sin fina stadskärna.

Det är här i denna stadskärna i Sundbyberg som du just nu befinner dig. Du kommer kanske snart att förvånas när du ser hur staden lyckats skapa ett modernt och komplett shoppingcenter i sina gamla småstadskvarter. Vi kan lova dig en trivsam upplevelse när du nu börjar din promenad och upptäcktsfärd längs med gatorna i Sundbyberg. Flanera runt, stanna gärna till vid skyltfönstren, kliv in i affärerna och ta del av den personliga service som präglar våra handlares sätt att möta dig som kund. Här ligger en mängd unika butiker du inte hittar någon annanstans sida vid sida. Här finns butiker som legat på samma ställe i 100 år – och butiker som slog upp portarna för bara en månad sen. Butiker har bytt plats och ger utrymme för nya entreprenörer och ny service. Sundbyberg är en stad i skön rörelse och ständig utveckling.

Blir du hungrig eller fikasugen behöver du inte gå särskilt långt. Restauranger, cafeér och konditorier
ligger tätt och utbudet är brett – här finns något att njuta av för alla sinnen, smaker och plånböcker.

Sundbybergs centrumförening arbetar aktivt med att ständigt förbättra vår stadskärna för att kunna ge våra besökare, kunder och gäster det allra bästa utbud i en trygg, trivsam och tillgänglig stadsmiljö.

Etiketter: press media