Välkommen till Sundbyberg Centrum. Här finner du samlad information om butiker, restauranger, caféer och övriga serviceföretag. Följ oss på Facebook och Instagram för att få information om vad som händer i stadskärnan.

Gilla och följ vardagens händelser i Sundbyberg Centrum  – marknader och aktiviteter, kampanjer, kultur, blomplanteringar, ombyggnader, nyöppningar och lite till….

På vår Instagramsida @sundbybergcentrum hittar du inspiration från stadskärnan. Tagga gärna när du besöker oss #sundbybergcentrum

Har du din butik, restaurang eller serviceverksamhet i Sundbybergs Centrum och vill bli medlem kontakta oss för mer information.

Vi är en förening där det ingår butiker, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och serviceföretag i stadskärnan Sundbybergs centrum.

Kontaktuppgifter för
Sundbybergs centrumförening


E-post info@sundbybergcentrum.se

Ordförande i föreningen:
Signhild Petrén
076 496 56 33
signhild.petren@sundbyberg.se

Marknadsföring och kontakt för medlemsskap
Anette Mannerfors
info@sundbybergcentrum.se eller anette@amco.se

Sundbybergs centrumförening arbetar för ett trivsammare centrum i Sundbyberg i samverkan mellan butiker, fastighetsägare och Sundbybergs stad. Styrelsen för föreningen är en sammansättning av representanter från fastighetsägare, butiker och serviceföretag.