Välkommen till Husman Hagberg i Sundbyberg

Funderar du på att köpa, sälja eller värdera en bostad i Sundbyberg? Genom att anlita oss som din mäklare i Sundbyberg kan vi vara behjälpliga med att hitta lämpliga objekt, sälja eller värdera din bostad. Våra kunniga och professionella mäklare känner väl till områden som centrala Sundbyberg, Duvbo och Lilla Alby och de lyssnar in vilka krav och önskemål du har.
Sundbyberg är en attraktiv förort till Stockholm som har mycket bra och täta förbindelser med pendeltåg, tunnelbana, tvärbana, buss och flygbuss. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Sundbyberg ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.
Hela Sundbyberg sjuder av olika typer av kultur. Våra erfarna mäklare har koll på så väl bostadsmarknaden som aktiviteter och service i Sundbyberg. Du är varmt välkommen till oss när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad. Förorten sägs vara den restaurangtätaste platsen i Europa och här finns så gott som alla världens kök representerade. Den som uppskattar kultur söker sig gärna till natursköna Marabouparken med en samling av 16 skulpturer och en konsthall. Vi är hemma i Sumpan!

Välkommen att kontakta oss du också!
 

Öppettider:
Mån-fre 08:00-17:00

Hemsida:
Husman Hagberg Sundbyberg
 

Adress:
Sturegatan 19 , 172 31 Sundbyberg
Tel:
08 182 434
E-post: Sundbyberg@husmanhagberg.se